Free cookie consent management tool by TermsFeed

70 de companii și organizații recrutează la Târgul de Cariere Iași (21-22 martie) și Târgul de Cariere în IT Iași (23-24 martie). Ambele târguri vor avea loc la Palas Mall și se adreseză celor care vor să facă următorul pas în viața lor profesională. Companii importante vin să-i cunoască pe viitorii lor colegi și vor organiza mini-interviuri, competiții contracronometru și concursuri pentru a-i atrage pe cei mai buni candidați.

Angajatorii prezenți la Târgul de Cariere caută, printre altele, ingineri, IT-iști, project manageri, șefi de magazin, controlori financiari, graphic designeri, specialiști recrutare, specialiști transporturi, tehnicieni, editori video, analiști financiari, reprezentanți relații clienți, consultanți vânzări, manageri de produs, operatori pe calculator, cercetători de piață, dezvoltatori web, contabili, analiști de business, manageri de achiziții, specialiști marketing, solution architects, ofițeri militari.

La Târgul de Cariere Iași recrutează companii precum Accenture, AlmavivA Services, DB Global Technology, Atexis, Conduent, Lear Corporation, Lidl, Autoliv, Amazon, Bosch Rexroth, Delphi, Preh, Identity, Purolite, SCC Services România, VEO Worldwide Services, MHP – a Porsche Company, Vodafone, Arcadia, Capgemini, Coca-Cola HBC Romania, Decathlon, Domeniul Coroanei Segarcea, EOS-KSI România, GfK România, KFC, LexNavigator, Lugera, Ministerul Apărării Naționale, Sykes, Xerox și altele.

Participă la workshopuri și la competiții contra-cronometru

În cadrul Târgului de Cariere vor avea loc workshopuri unde candidații vor afla cum să devină mai competitivi pe piața muncii.

Astfel, Xerox susține un seminar în cadrul căruia candidații vor înțelege cum pot să facă parte din echipă, Smart HR va vorbi despre Impactul Social Media asupra recutării, cercetătorii de la Insitutul de la Măgurele le vor explica participanților cum pot începe o carieră la vârf în cercetare, iar specialiștii Google România vor vorbi despre mediul online și digital marketing.

Participarea la workshopuri este gratuită, însă locurile sunt limitate. Înscrieri se fac online pe targuldecariere.ro.

În plus, vor avea loc competiții contracronometru de traducere, organizate marți și miercuri de SCC Services Romania. Joi și vineri Siemens Industry Software îi va provoca pe cunoscătorii de C++, în timp ce AlmaViva pune la bătaie premii care constau în vouchere de 500 de euro, 200 de euro și 100 de euro pentru cei mai pricepuți candidați care intră în Java Speed Challenge.

Susține cercetarea și bucură-te de suprizele TdC

Târgul de Cariere se implică anul acesta în susținerea cercetării. Astfel, candidații și companiile pot dona pentru a susține acest domeniu. Campania Cutting-Edge Research (CER) își propune să susțină cercetarea în România și să le arate tinerilor că și în țară îți pot construi o carieră de succes. Campania are ca scop strângerea de fonduri pentru organizarea unei școli de vară la care vor participa tineri olimpici la fizică.

Organizatorii TdC pregătesc premii și surprize pentru participanți. Astfel, cei care vor dona în cadrul târgului pentru susținerea cercetării în România au ocazia să câștige un weekend la Poiana Brașov, abonamente la UNTOLD festival și vouchere la Street Food Festival, iar cei care participă la Treasure Hunt pot obține cărți de dezvoltare personală și profesională.

În plus, în cadrul TdC va fi amplasat Standul de Demisii, locul unde candidații pot decide dacă jobul actual e cel potrivit pentru ei și unde vor avea parte de consiliere profesională.

Târgul de Cariere Iași are loc în 21-22 martie, iar Târgul de Cariere în IT Iași în 23-24 martie. Detalii găsiți pe targuldecariere.ro.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.