Pro: Noul laptop de 11 inch de la Apple MacBook Air este un laptop fenomaenal cu o baterie ce tine laptopul in viata mai mult de 10 ore, este compact si confortabil
Contra: Noul procesor nu este asa fenomenal fata de modelul precedent, ecranul nu are o rezolutie mai mare fata de competitia sa
Parere: noul laptop MacBook Air de 11 inch merge pe o ruta conservativa in 2013, aducand o baterie mai buna si un pret mai accesibil.

Noile laptopuri MacBook Air anuntate la WWDC 2013 din Barcelona de la inceputul anului vin cu baterii foarte buna, acestea intra pe teritoriul iPad-urilor si lasa mult in urma performantele anului precedent. Laptopuri Mac cu puterea bateriei unui iPad dar si preturi mai mici.

O surpriza placuta: modelele Air de 13 inch si 11 inch sunt mai similare ca oricand, cu procesoare din noua generatie Intel Haswell, optiuni de stocare, RAM si capabilitati WiFi 802.11ac.

La nivel de design, modelele de anul trecut au acelasi design cu modelele din acest an, un utilizator nici nu isi va da seama ca noul MacBook Air din 2013 este diferit fata de modelul anterior. Laptopurile oferite de Apple sunt unele dintre cele mai comode laptopuri de pe piata din cat exista. Apple a lucrat ceva pana le-a facut destul de confortabile.

MacBook Air 11 inch are un display cu o rezolutie de 1366x768px – acelasi ca a modelului precedent, este un display mai clar in noul laptop.

Apple MacBook Air 11 inch vin cu noile procesoare Intel Haswell din generatia a 4-a, Core i5 si i7 si cu o conexiune WiFi mai rapida. Performanta grafica a crescut, nu toate procesoarele au aceeasi grafica integrata iar Intel HD 5000 din laptopurile Air sunt mult mai bune decat placile video din ultrabookurile obisnuite.

Specificatii:

  • procesor Intel® CoreTM i5 dual core 1.3GHz
  • memorie RAM 4GB DDR3
  • spatiu stocare SSD 128GB
  • grafica Intel HD 5000
  • Bluetooth, WiFI, USB 3.0, taste iluminate
  • camera web HD 720p FaceTime

Pretul laptopului Apple MacBook Air 11 este 4999.99 Lei la eMag.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.