În acest articol vom discuta despre o unealtă utilă pentru sistemele Windows: Leawo Video Converter. Acesta program vă poate ajuta, așa cum spune și titlul, să convertiți orice fișier audio și video într-un mod foarte simplu.

Așa cum o să observați spre sfârșitul articolului, convertorul video de la Leawo poate satisface orice utilizator oferindu-i posibilitatea de a converti fișiere audio și video într-un număr mare de formate.

Interfața este una simplă oferind un acces ușor și rapid la funcțiile oferite. La fel de ușoară este și înregistrarea modulelor oferite în cadrul aplicației dar și folosirea și testarea acestora. Tot ce trebuie să faceți este să selectați clipul video pentru convertit, să alegeți formatul de ieșire și să așteptați finalizarea conversiei. Din punctul de vedere al interfeței, nimeni nu va întâmpina vreo problemă.

Programul rulează pe sistemele de operare Windows și Mac, pe un sistem cu specificații destul de scăzute. Ca și formate de intrare/ieșire, convertorul vă poate oferi chiar și extensii de care nu ați auzit vreodată. Acesta poate fi utilizat pentru conversia de clipuri video 4K sau chiar 3D de la binecunoscutul AVI și până la MKV, MP4 sau MPG în formate HD sau 3D.

Pentru alte detalii puteți accesa pagina produsului la leawo.org.

Concurs

Mulțumită producătorului, avem de oferit cititorilor noștrii două licențe ale Leawo Video Converter. Pentru a intra în concurs, tot ce trebuie să faceți este să lăsați un comentariu la acest articol în care să ne spuneți la ce v-ar fi de folos acest convertor.

Câștigătorul va fi ales aleator și anunțat pe pagina noastră de Facebook @TechCafeRo așa că ar fi super dacă suntem prieteni acolo. Acesta va trebui să ne contacteze prin email pentru a beneficia de licență.

Descarcă

Puteți descărca gratuit programul Leawo Video Converter de pe leawo.org.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.