Free cookie consent management tool by TermsFeed

Leica celebreaza ce-a de-a 100-a aniversare lansand o nouia camera foto. Designul noii camere foto a fost creat impreuna cu Audi, noua Leica T este o opera de arta minimalista cu un senzor APS-C.

Carcasa camerei foto Leica T este creat de o masinarie iar apoi este finisat manual, un finisaj de 45 de minute pentru fiecare camera foto in parte, potrivit companiei. Camera foto foloseste lentile de tip T oferind un factor de multiplicare focala de 1.5X.

Senzorul camerei foto este un cip Sony de 16MP, aceasta include conectivitate WiFi si o aplicatie utila pentru controlul de la distanta, sharing de imagini si vizualizare live. Versiune argintie a camerei foto va fi primul model disponibil pe piata, incepand cu 26 Mai iar versiunea de culoare neagra va ajunge pe rafturi undeva la sfarsitul lunii Iulie.

Ca si pret, camera foto Leica T va avea un pret de 1850$ iar lentilele vor costa 1750$, adaptorul pentru lentile va fi disponibil la pretul de 395$.

Sursa: Weird

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.