Lenovo a scos pe piata nou PC Erazer X700 pentru impatimitii de jocuri

Astazi, Lenovo ne-a aratat nou PC Erazer X700. Dupa cum s-a mentionat, acest PC se adreseaza in mod special utilizatoriilor impatimiti de jocurile pe calculator, dar care nu intentioneaza sa-si construiasca propria platforma.

Inainte de a prezenta acest PC pentru jocuri, sa intelegem mai intai functia Lenovo OneKey overclocking. Intalnim aceasta functie la multe computere Lenovo, functie care poate ajuta utilizatorii sa creeze o copie de rezerva, avand nevoie doar de un simplu buton pentru a restaura continutul fisierului in calculator. Erazer X700 adopta, de asemenea, aceasta caracteristica, ceea ce inseamna ca jucatorii pot sa-si overclock-eze procesorul cu usurinta, in loc sa faca o plictisitoare prelucrare a BIOS-ului inainte.

Potrivit rapoartelor, X700 Erazer va fi echipat cu un procesor Intel Core si cu o placa video NVIDIA GeForce dubla sau AMD Radeon HD GPU. De asemenea, se pare ca noul Lenovo X700 va avea o memorie de 32GB RAM, lucru care in mod cert va face jocurile sa mearga perfect.

In plus, X700 dispune de tehnologia AMD Eyefinity, sistem de racire lichida si o capacitate de stocare de 4TB. Potivit rapoartelor, acest echipament va fi pus in vanzare in luna iunie a acestui an, iar pretul de pornire va fi de 1499 de dolari.

      

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus