Lenovo a lansat noul telefon Moto Z2 Play

Lenovo Moto Z2 Play

Lenovo a prezentat noul smartphone Moto Z2 Play, succesorul dispozitivului Moto Z Play. Noul terminal se alătură gamei Moto Z iar la nivel de design nu aduce schimbări majore sau specificații tehnice de top dar tot rămâne un dispozitv interesant.

Noul Moto Z2 Play este mai ușor și mai subțire față de modelul existent deja pe piață iar asta înseamnă că are și o baterie cu o capcitate mai mică. Terminalul are o grosime de doar 5,9 mm și o greutate de doar 145 de grame.

Specificațiile tehnice nu sunt de top dar pot mulțumi chiar și utilizatorii mai pretențioși. Telefonul are un ecran AMOLED cu diagonala de 5,5 inci care afișează o rezoluție FullHD de 1080×1920 pixeli alături de procesorul Snapdragon 626 de la Qualcomm. Pe piață va ajunge în două opțiuni de memorie: o variantă cu 4GB memorie RAM și 64GB spațiu intern de stocare și o variantă cu 3GB memorie RAM și 32GB spațiu intern de stocare.

Camera foto principală folosește un senzor dual-pixel de 12MP cu apertura f/1.7 capabilă să capteze mai multă imagine dar și un modul autofocus cu laser. Camera foto secundară folosește un senzor de 5MP cu apertura f/2.2 și are un bliț LED dual.

Noul smartphone Moto Z2 Play are o baterie cu capacitatea de 3000mAh iar sistemul de operare folosit este Android 7.1.1 Nougat. Lenovo a ales să păstreze portul USB de tip C dar și portul audio de 3,5mm.

Ca și preț, modelul cu 4GB RAM și 64GB spațiu de stocare va ajunge pe piață la un preț de aproximativ 500$ iar despre varianta cu 3GB RAM nu avem informații.

Alte articole

3 ComentariiComentează

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus