Lenovo și Razer devin parteneri în cursa sistemelor de gaming

Lenovo Razer Edition

Dacă vă gândiți la un PC pentru gaming atunci Lenovo nu va fi prima alegere și nu pentru că nu are pe piața sisteme gata perfecționate ci pentru că doriți să construiți singuri un astfel de PC.

Lenovo are un nou plan pentru a-și îmbunătăți reputația în acest segment de piață.

Lenovo si Razer au încheiat un parteneriat și vor dezvolta edițiile speciale din seria Y ce îmbină atât performanța de la care se poate aștepta orice împătimit de gaming dar și semnătura de design de la Razer. Primul proiect confirmat din cadrul noului parteneriat este noul desktop Lenovo Razer Edition ce va debuta la CES în Ianuarie dar parteneriatul promite mai multe produse dar și dezvoltarea de noi tehnologii.

Pare o alianță stranie dar ambele părți au de câștigat de pe urma acestui parteneriat. Câștigurile Lenovo din segmentul desktop-urilor a scăzut rapid – poate din cauza restrângerii acestui segment pe piețele internaționale iar Razer, deși deține propria linie de sisteme de gaming, nu are susținerea unei companii mari în urmă, așa cum Dell sprijină Alienware.

Acest parteneriat dintre cele două companii ar putea aduce mai multe sisteme desktop perormante în casele utilizatorilor.

               

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus