Lenovo va renunța la brand-ul Motorola

Motorola by Lenovo

Această informație a intrat în presă ca un zvon dar s-a dovedit rapid că nu este doar atât, din păcate. Lenovo a anunțat că va înlocui brand-ul Motorola pentru telefoane dar schimbarea nu va fi așa bruscă.

Această informație este în conctradicție cu ceea ce a promis Lenovo atunci când a achiziționat compania în anul 2014. Oficialii Lenovo spuneau: “nu doar că vom proteja brand-ul Motorola dar îl vom face mai puternic…“. Motorola este un brand iconic cu un renume impresionant, este, până la urmă, compania ce a inventat telefonul mobil.

Se pare că vremurile se schimbă așa cum s-au schimbat de-a lungul timpului. Google a achiziționat Motorola în anul 2012 și apoi a vândut compania la doar doi ani după către Lenovo.

Segmentul de dezvoltare al telefoanelor mobile din cadrul Motorola va fi integrat în departamentul companiei mamă iar telefoanele high-end ale Motorola vor deveni dispozitive destinate bugetelor mici prin intermediul brand-ului Lenovo Vibe. Poate că această unificare va consolida brand-ul Lenovo iar faptul că se va păstra logo-ul M de pe spatele dispozitivelor poate ajuta la noua strategie a companiei.

         

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus