Lenovo ZUK Z1 este disponibil la doar 300$ la Everbuying

Lenovo ZUK Z1

Everbuying ne-a surprins plăcut până acum oferindu-ne o multitudine de dispozitive la prețuri mai mult decât accesibile. Acum vă vom prezenta phabletul Lenovo ZUK Z1 ce este disponibil în oferta retailerului la un preț de doar 300$.

Lenovo ZUK Z1 este un phablet 4G ce rulează sistemul de operare Cyanogen OS 12.1 bazat pe Android 5.1, are un ecran IPS cu diagonala de 5,5 inci, procesor quad-core pe 64 de biți, 3GB capacitate a memoriei RAM, 64GB spațiu intern de stocare dar și o cameră foto principală de 13MP.

Procesorul folosit este Qualcomm Snapdragon 8974AC ce rulează la frecvența de 2,5GHz alături de procesarea grafică oferită de Adreno 330RAM iar ecranul afișează o rezoluție FullHD. Phabletul oferă o conectivitate 4G LTE la rețea și folosește două camere foto: una principală cu un senzor de 13MP cu bliț LED, autofocus și una secundară cu un senzor de 8MP. Ca și senzori putem găsi un giroscop, senzor de gravitație, senzor pentru lumină ambientală dar și un senzor de proximitate.

Lenovo ZUK Z1 are o baterie cu capacitatea de 4100mAh. Everbuying oferă acest phablet la un preț de doar 300 $ iar transportul până în România este gratuit. Pe data de 26 octombrie, phableul poate fi achiziționat la un preț promoțional de 279.99 $, începând cu ora 12.00, ora României, în limita a 30 de bucăți. Puteți accesa pagina produsului pe everbuying.net.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus