Se pare ca LG se pregateste sa anunte actualizarea oficiala a Android 5.0 Lolipop pentru telefonul G3. Reprezentanta LG din Belgia si Olanda care a facut acest anunt a spus ca noua actualizare va fi disponibila in urmatoarele saptamani.

Compania nu a oferit informatii despre o actualizare la nivel global a dispozitivului dar acest zvon ne spune ca actualizarea va fi disponibila tuturor utilizatorilor pana la sfarsitul acestui an. LG este unul dintre ultimii producatori care nu a prezentat un plan de actualizare la noua versiune a sistemului de operare de la Google. HTC planuieste sa lanseze actualizare Android 5.0 incepand cu Ianuarie 2015 pentru modelele de top, Sony va incepe actualizarea cu Xperia Z3 tot in luna Ianuarie a anului viitor iar Samsung va incepe actualizarea incepand cu luna Decembrie.

Android 5.0 Lolipop va aduce foarte multe schimbari si imbunatatiri pentru sistemul de operare mobil alaturi de o schimbare majora pentru interfata alaturi de Material Design. Cateva noutati din noua versiune a sistemului de operare ar fi: o interfata mai buna si mai placuta, un nou centru de notificari, Priority Mode, functii pentru o autonomie mai mare a bateriei, imbunatatiri pentru securitate, Android Smart Lock, capabilitati de share pentru utilizatori multipli, suport Guest User, imbunatatiri pentru setari rapide, imbunatatiri pentru conectivitate, Android Runtime (ART), grafica imbunatatita, OpenGL ES 3.1 si multe altele.

Multe din noile functii ale Android 5.0 vor fi adaptate si implementate de LG asa ca utilizatorii terminalului vor primi o noua interfata, nu cea implicita oferita de Google.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.