LG G4 este primul smartphone ce nu face parte din gama Nexus ce va primi actualizarea la sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow.

Producătorul Coreean este aproape de dispozitivele Nexus cu o actualizare OTA (over the air) a Android 6.0 Marshmallow a dispozitivului de top LG G4. Actualizarea este deja disponibilă pentru dispozitivele Nexus de puțin timp iar utilizatorii o așteaptă. Mai multe articole spun că noua versiune a sistemului de operare a început să ajungă și pe dispozitivele din cadrul programului Androd One din Asia dar acestea sunt doar evenimente izolate.

Android One este echivalentul programului Nexus pentru piețele emergente iar Google administrează în mod direct produsul software pentru a respecta ghidul companiei. Dacă LG poate oferi utilizatorilor Android 6.0 este destul de impresionant având în vedere toate personalizările făcute de producători pentru sistemul de operare.

Acesta este al 2-lea an în care dispozitivele din seria G se plasează în fața rivalilor ca Samsung, HTC, Motorola, Sony sau orice alt producător care încă testează Marshmallow. În 2014, Polonia a fost prima țară care a oferit modernizarea Lollipop pe G3. În ceea ce privește LG G4, actualizarea va fi oferită și pe dispozitivele din piețele Europene, Asiatice sau Americane în lunile următoare.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.