Ne apropiem de MWC 2017 iar pe siteurile de știri au început să apară informații proaspete despre telefoanele de top ce vor fi lanate în cadrul evenimentului. În acest articol o să vedem cum arată LG G6.

LG G6 a fost sursa multor zvonuri în ultima perioadă iar pe siteurile de specialitate au apărut destule infromații referitoare la acesta. Asta este prima dată când avem la dispoziție imagini clare cu designul viitorului telefon de top pe care LG îl va lansa. Imaginile sunt puse la dispoziție de underKG, un utilizator YouTube.

Imaginile de arată un telefon care pare să fie disponibil într-o carcasă metalică cu o culoare interesantă. Conform imaginilor apărute în presă, dispozitivul va fi disponibil în cel puțin două opțiuni de culoare.

La nivel de specificații tehnice nu știm prea multe dar ne putem aștepta ca LG să includă cel puțin procesorul Qualcomm Snapdragon 821. Compania a anunțat deja că LG G6 va avea un ecran QHD+ cu o rezoluție neobișnuită de 1440×2560 pixeli.

Telefonul de top va fi prezentat în mod oficial în cadrul evenimentului Mobile World Congress 2017, pe 26 Februarie, în Barcelona, Spania.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.