LG a lansat astăzi noul smartphone de top LG G6 în cadrul unei conferințe de presă organizată în Barcelona în cadrul evenimentului MWC 2017. Noul dispozitiv folosește un nou design cu colțuri rotunjite alături de un nou ecran FullVision Display cu o rată a aspectului de 18:9.

În cadrul conferinței de presă s-a pus accent pe noul ecran folosit de companie pe LG G6. Telefonul folosește un ecran denumit FullVision Display care are o rată a aspectului de 18:9 și folosește tehnologii avansate pentru imagine precum Dolby Vision și HDR 10, tehnologii care pot fi găsite pe televizoarele HDTV. LG încearcă să aducă utilizatorilor experiența de vizionare de la televizoarele performante pe ecranului noului smartphone LG G6.

LG G6
LG G6, Foto: LG

LG G6 are o carcasă metalică cu toate colțurile rotunjite care se potrivește de minune nolui design adoptat de către companie. Recomandările de pe piață spun că lățimea ideală a unui smartphone este de 72mm și are o margine inferioară iar noul LG G6 respectă toate aceste recomandări academice.

Ecranul noului telefon este de tip FullVision Display și are o diagonală de 5,7 inci cu o rezoluție QuadHD de 2880×1440 pixeli și o rată a aspectului de 18:9. Procesorul folosit de către LG pe noul smartphone este modelul Snapdragon 821 de la Qualcomm alături de 4GB capacitate a memoriei RAM de tip DDR4, 32GB sau 64GB spațiu intern de stocare cu suport pentru carduri microSD cu o capacitate maximă de 2TB.

La nivel de fotografie, dispozitivul folosește un sistem dual pentru camera foto principală și are un senzor de 13MP cu lentile largi de 125 de grade și apertura f/2.4 și un senzor standard de 13MP cu OIS 2.0, 71 de grade unghi de captare și apertura f/1.8. Camera foto secundară folosește un senzor de 5MP cu lentile wide de 100 de grade și apertura f/2.2.

LG G6 este un terminal 4G LTE cu trei benzi, are o baterie cu capacitatea de 3.300mAh și rulează sistemul de operare Android 7.0 Nougat de la Google alături de asistentul virtual Google Assistant fiind astfel primul dispozitiv non-Pixel care beneficiază de această integrare.

La nivel de conectivitate mai putem aminti de Wi-Fi 802.11a/b/g/nac, Bluetooth 4.2, port USB de tip C 2.0 compatiibl cu 3.1 iar la nivel de senzori dispune de un senzor pentru recunoașterea amprentelor digitale plasat pe spate. Alte detalii tehnice mai includ Quick Charge 3.0, interfața personalizată UX 6.0, tehnologia Dolby Vision pentru display dar și HDR 10 și DAC Hi-Fi Quad pe 32 de biți.

Poți achziționa noul smartphone de top LG G6 de la Orange la un preț bun iar dacă alegi și un abonament atunci te poți bucura de o ofertă de invidiat. Vizitează orange.ro pentru mai multe detalii.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.