LG se pregateste pentru a pune la vanzare noul telefon Android Optimus G Pro in peste 40 de tari incepand cu Italia in aceasta saptamana.

Alte regiuni din Europa, America latina, CIS si Orientul Mijlociu vor avea disponibil noul telefon LG Optimus G Pro in magazinele de specialitate si se pare ca Anglia nu va fi printre acestea.

Managerul produselor LG Shawn Musgrave din Anglia a declarat pentru TechRadar in Februarie ca lansarea telefoanelor Optimus G Pro, Optimus F7 sau Optimus F5 pe piata din Anglia va fi putin amanata pana cand toate retelele de telefonie mobila vor avea acoperire 4G.

LG Optimus G Pro este echipat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 600, o baterie cu o capacitate de 3.140mAh si 2GB memorie RAM. Are un display de 5.5 inch FullHD IPS ruland pe o rezolutie de 1920x1080px la 400ppi, noul telefon ofera o calitate superioara pe ecran oferind claritate si unghiuri bune de vizualizare.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.