Sfarsite-ul de an se apropie si abia acum putem vedea rezultatele reale ale eforturile de a crea smartphone-uri cu ecrane flexibile. Telefoanele din acest prim val nu sunt cu adevarat flexibile – sau nu sunt foarte flexibile – dar dupa cate am inteles din planurile de viitor prezentate de Samsung, spre asta ne indreptam. Desi acest model de telefoane este inca foarte nou, zvonuri, cum ar fi cel despre LG care lucreaza la o noua versiune G Flex, au inceput sa apara.

Acest G Flex 2 este posibil sa fie lansat in mai putin de un an, cam la aceeasi data cu aniversarea unui an de la lansarea primului G Flex. Se pare ca LG intentioneaza sa accentueze latura „flexibila” a smartphone-ului. Se presupune ca dispozitivul va fi capabil de o rotire de 90 de grade, in parte, datorita bateriei flexibile.

Bineinteles ca mai este cale lunga pana acolo si in timp ce inca mai asteptam imbunatatiri ale tehnologiei, nu trebuie sa uitam nici feedback-ul utilizatorilor, caci pana la urma ei sunt cei care stabilesc trendul pietei, asa ca ne intrebam care vor fi planurile celor de la LG in cazul in care piata va respinge smartphone-ul flexibil.

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.