Free cookie consent management tool by TermsFeed

LG își demonstrează angajamentul față de tehnologia de gaming prin anunțarea noilor sale monitoare UltraGear la IFA 2018. Monitoarele duc imersiunea la un nou nivel datorită performanței lor puternice, calității superbe a imaginii și ratei rapide de refresh. Acești factori se combină cu ecranul UltraWide 21:9 și cu un design elegant pentru a crea un câmp de joc imersiv care îmbunătățește experiența de joc.

Gama LG UltraGear aduce noi monitoare de gaming performante

LG este recunoscut de mult timp pentru monitoarele sale, inclusiv pentru cea mai bună imagine LG UltraFine și pentru proprietățile de îmbunătățire a productivității monitorului LG UltraWide 21:9. UltraGear este numele noilor monitoare de gaming LG, care oferă cele mai bune funcții de divertisment de înaltă performanță. Cu o calitate optimă a imaginii și viteză de procesare rapidă, aceste monitoare sunt ideale pentru toate genurile de jocuri.

„Monitoarele LG stabilesc standardele în industrie de mulți ani, iar LG UltraGear nu va fi o excepție. Anunțarea monitoarelor UltraGear la cel mai mare eveniment din Europa este o demonstrație a încrederii și entuziasmului față de acest brand nou. ” 

– a declarat Chang Ik-hwan, șeful departamentului IT Business al LG.

Gama LG UltraGear oferă gamerilor avantajul de a juca la cel mai înalt nivel în gaming, ceea ce ar putea face diferența dintre câștig și respawning.

Modelul flagship UltraGear 34GK950G are cele mai puternice caracteristici din gama de produse, cu o calitate a imaginii fără precedent, grație tehnologiei de afișare Nano IPS care acoperă 98% din spațiul de culoare DCI-P3. Același display redă de asemenea cu precizie peste 135% din spațiul de culoare sRGB. Cu ajutorul tehnologiei de procesare grafică NVIDIA G-Sync, UltraGear 34GK950G asigură o mișcare fluidă, fără întreruperi sau stuttering. Mai mult, rata de reîmprospătare ridicată, de 120 Hz (overclocked) înseamnă că obiectele sunt redate mai clar pentru un joc mai fin și pentru o fluiditate vizuală perfectă.

Monitorul are un ecran imersiv cu diagonala de 34 de inci, oferă redare a imaginii în recoluție Ultra Wide QHD (2560×1440 pixeli), raport 21:9 și este câștigător al premiilor 2018 Red Dot Design și 2018 iF Design Award.

Specificațiile noilor monitoare LG UltraGear
Specificațiile noilor monitoare LG UltraGear

Noul monitor LG UltraGear 34GK950G facilitează vizualizarea detaliilor de pe partea laterală care ar putea fi ratate în mod normal, în timp ce ramele ultra-subțiri ușurează conectarea mai multor monitoare pentru o experiență și mai imersivă. Jucătorii pot crea propria lor ambianță unică cu Sphere Lighting care se mândrește cu șase setări de culoare pentru a complimenta orice joc sau film.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.