LG a anunțat astăzi că a încheiat un parteneriat global cu Netflix, cu scopul facilitării expansiunii rețelei dincolo de piețele unde este deja prezentă (Americi, Europa de Vest, Australia, Noua Zeelanda și Japonia). Această expansiune va aduce o gamă extinsă de conținut de înaltă calitate, inclusiv seriale 4K HDR, pentru mai multe piețe din Asia, Orientul Mijlociu și Europa.

LG a fost ales ca partener Netflix principal la nivel global datorită calității superioare a imaginii și a performanței aduse în industria televizoarelor Smart, dar și în experiența de vizualizare a Netflix. La momentul lansării, LG și Netflix își vor combina eforturile pentru a oferi acces prepaid pentru serviciile Netflix.

Printre apreciatele seriale originale Netflix se numără Daredevil, Orange is the New Black și Sense8. De altfel, compania plănuiește să ofere membrilor săi la nivel global și varianta refăcută în HDR a serialului Marco Polo.

Netflix a felicitat LG pentru gama de televizoare 4K HDR OLED, care oferă cele mai profunde nuanțe de negru, cel mai bun contrast și cele mai vibrante culori, aspecte care oferă o experiență extraordinară pentru conținutul Netflix.

„Parteneriatul nostru global cu LG va permite iubitorilor de divertisment din întreaga lume să descopere și să se bucure de Netflix,”

– a declarat Scott Mirer, vice președinte pentru relații cu partenerii din cadrul Netflix.

Ne bucurăm de oportunitatea de a pune la dispoziția membrilor noștri cea mai avansată tehnologie care le permite vizionarea serialelor lor preferate în 4K și HDR.

Parteneriatul global cu cel mai important furnizor de conținut din lume, Netflix, este un motiv de bucurie pentru noi,

– a declarat Brian Kwon, președinte și CEO al LG Home Entertainment Company.

Din punctul nostru de vedere, LG continuă să își dedice resursele pentru tehnologiile de imagine și audio, cu scopul de a oferi consumatorilor din întreaga lume o experiență 4K și HDR superioară. Prin adoptarea celor mai noi tehnologii, LG va conduce în continuare piața mondială de televizoare premium.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.