LG a anunțat rezultatele financiare ale ultimului semestru din 2015 dar și rezultatele financiare pe întrg anul trecut. În cadrul acestor rapoarte, compania discută despre tot ce va face fiecare divizie în parte, inclusid divizia de televizoare și accesorii pentru casă. sNoi ne vom axa pe informațiile despre divizia de dispozitive portabile.

Se pare că vânzările din ultima parte a anului trecut rămân neschimbate față de aceiași parte a anului 2014. Vânzările din America de Nord au crescut iar LG a livrat peste 59,7 milioane de dispozitive portabile anul trecut.

Pentru a crește numărul de vânzări, LG a prezentat stategia sa pentru dispozitivele mobile pe 2016. Strategie prezentată include lansarea a două telefoane de top alături de alte câteva produse mai ieftine dedicate bugetelor mai mici. Un alt model de top ce va fi lansat, altul decât LG G5, rămâne un mister dar este probabil să vedem un succesor pentru modelul performant și de succes LG V10.

Este bine să vedem cum LG rămâne pe o linie de plutire bună iar noi produse sunt întotdeauna bine venite.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.