LG are programat pentru evenimentul CES 2015 noi televizoare inteligente ce ruleaza o versiune actualizata a webOS ce ofera o experiente „intuitiva si usor de folosit„.

Noile televizoare inteligente ale LG vor fi prezentate pe 6 Ianuarie in Las Vegas in cadrul primului mare eveniment IT din 2015.

LG spune ca webOS 2.0 este o versiune actualizata a platformei pentru televizoarele inteligente si va oferi noi functii ce sunt „intuitive si usor” de folosit.

Se pare ca viteza de rulare este un factor important. Timpii de incarcare au fost redusi cu pana la 60% fata de versiunea anterioara a webOS iar conversia aplicatiilor se va face mai rapid, conform giganutlui Sud Coreean. Deschiderea aplicatiei YouTube, de exemplu, se va deschide mai rapid, cu 70% mai rapid in comparatie cu prima versiune a webOS.

Utilizatorii isi pot salva si canalele favorite in meniul My Channel de pe ecranul de start. Intrarile externe si meniurile de setari au fost adaugate in webOS 2.0.

LG a achizitionat codul sursam infrastructura de dezvoltare dar si documentele ce au legatura cu webOS de la HP in Februarie 2013. Compania a prezentat primele televizoare webOS la CES 2014. LG a vandut 5 milioane de televizoare inteligente cu webOS din luna Martie a acestui an.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.