Telefoanele cu clapetă sunt, încă, apreciate de multe persoane în ciuda faptului că acestea nu mai sunt la modă. În special în China și Coreea de Sud, producătorii de dispozitive portabile au lansat de curând telefoane cu clapetă cu puțină inteligență inclusă.

LG dorește să iasă din afara Chinei pentru a-și încerca norocul pe piețele internaționale. Lansat sub numele de LG Gentle în Coreea, LG Wine Smart oferă un stil atractiv, asta dacă doriți să dețineți un smartphone cu specificații mai jos decât medii.

Poate a-ți mai auzit de telefoane cu clapetă lansate de Samsung și LG în anii trecuți, chiar și cu specificații de nivel mediu. Din păcate, acesta nu se numără printre acestea. LG Wine Smart are doar un singur ecran cu diagonala de 3,2 inci ce rulează o rezoluție de 480×320 pixeli cu touchscreen alături de un procesor cu patru nuclee ce rulează la frecvența de 1,1GHz, 1GB capacitate a memoriei RAM dar și 4GB spațiu intern de stocare și slot pentru un card microSD.

Acesta este un smartphone low-end, unul cu stil. În era telefoanelor fără o tastatură fizică, Wine Smart are o tastatură T9 plus câteva taste funcționale și un D-pad, facând navigarea mai ușoară. Dispozitivul dispune de WiFi, Bluetooth, conectivitate 4G LTE la rețea și rulează sistemul de operare Android 5.1.1 Lollipop.

LG Wine Smart este un mix între vechi și nou iar designul său are un stil aparte în zilele noastre. Putem spera doar ca prețul dispozitivului să fie unul decent, compania nu a oferit un preț oficial. Telefonul va ajunge pe piețele Europene undeva pe la sfârșitul acestei luni.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.