Logitech prezinta tastatura Ultrathin pentru iPad Mini

Carcasele tastaturi pentru iPad Mini incep sa aiba un succes mai mare pe piata, atat in cerere cat si in productie, cu Belkin, Logitech sau alte companii aducand modele noi. Propusa spre lansare in luna Februarie, tastatura ultrasubtire de la Logitech este o versiune mai mica a propriei creatii cu pretul de 99 de dolari, tastatura pentru mai marele iPad.

Relativ, tastatura ergonomica si ultrasubtire se comporta ca o protectie pentru display al iPad Mini ce adera magnetic ca si Smart Cover-ul oferit de Apple. Cand esti gata sa o folosesti, o tragi si asezi iPad-ul in slotul inclus in tastatura (da, se conecteaza folosind bluetooth). Singura problema este ca nu protejeaza si spatele iPad-ului ce se poate zgaria foarte usor daca nu sunteti anenti.

Logitech spune ca tastatura ofera “o tastare traditionala in doar 7 inch incluzand si tastele de functii pentru iPad ce folosesc pentru comenzi uzuale, ca de exemplu copy si paste.”

Tastatura ofera functia instant de Pornire/Oprire a iPad-ului – iPadul se dechide automat atunci cand deschideti capacul de protectie si intra in stand-by cand il inchideti. De asemenea, Logitech ne spune ca tastatura are o durata de viata a bateriei de trei luni cu o rata de utilizare de 2 ore pe zi. Se incarca folosind o conexiune USB.

         

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus