Actualizarea Lumia Cyan a ajuns pe mai multe dispozitive Windows Phone iar acum este timpul pentru un nou pas inainte. Lumia Denim este urmatoarea actualizare a Microsoft si se pare ca este gata de lansare. Primele telefoanele ce primesc aceasta actualizare sunt Lumia 830 si Lumia 930.

Actualizarea Lumia Denim aduce Lumia Camera versiunea 5.0 si va fi disponibila doar pe anumite regiuni si combinatii. Acestea sunt cateva schimbari:

Lumia Camera – Aplicatie ce inlocuieste Nokia Camera, aceasta este mai rapida si mai intuitiva ca inainte oferind utilizatorilor o experienta de utilizare mai buna.
Viteza – Viteza de capturare a imaginii este foarte mare si dureaza cateva milisecunde intre efectuarea fotografiilor.
Captura Momente – O apasare mai lunga pe butonul de fotografiere porneste inregistrarea video 4K la 24fps.
Captura imbunatatita – Modurile Auto HDR si Dynamic Flash sunt binevenite si sunt destul de impresionante. Mai intai fotografiati si lasati setarile pentru mai tarziu.
Algoritmi de procesare a imaginii imbunatatita – Actualizarea va aduce fotografii mai clare, chiar si in conditii de luminozitate scazuta.
Activare vocala „Hey Cortana – Trec vremurile cand puteam activa Cortana apasand butonul ce seamana cu un microfon. O simpla comanda vocala „Hey Cortana„, oriunde, va activa asistentul digital. Asta este posibil multumita tehnologiei SensorCore.
Glance Screen – Dispozitivele Lumia compatibile pot afisa mai mult cu Bing Weather sau Bing Health & Fitness alaturi de data si ora, notificari si date ale aplicatiilor.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.