Marcin Kleczynski, directorul Malwarebytes a anuntat saptamana trecuta ca a fost lansata prima versiune publica beta pentru cunoscutul produs software Malwarebytes Anti-Malware 2.0. Cea mai vizibila schimbare a fost adusa interfetei aplicatiei care, in afara de o interfata profesionala, va oferi acces facil la functiile cheie oferite de aplicatie.

Modulul Anti-Rootkit si tehnologia Chameleon, ambele in beta anul trecut, au fost integrate in produs ci pot fi activate cu usurinta printr-un singur click. Alte imbunatatiri aduse versiunii 2.0 este suportul nativ pentru procesoarele 64biti si un focus mai mare asupra detectarii si eliminarii amenintarilor.

Malwarebytes a facut schimbari si in privinta licentei produsului, compania a decis sa renunte la un model de a cumpara produsul o singura data si a mers catre cumpararea bazata pe subscrieri, 24.95$/anual, licenta valabila pentru 3 calculatoare.

Directorul a informat ca licentele ce au fost deja cumparate pentru versiunile 1.x ale aplicatiei vor fi valide si pentru urmatoarea versiune a produsului.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.