Free cookie consent management tool by TermsFeed

Fujistu a prezentat la Mobile World Congress prototipul pentru un sistem de realitate augumentata folosit de manusile inteligente. Tehnologia foloseste o pereche de ochelari unde este atasata o camera si un ecran, ochelarii sunt conectati la un smartphone pentru a oferi suportul software. Indicatiile sunt oferite sistemului din informatii stocate pe un server la distanta.

Manusile inteligente pot detecta miscarile degetelor in aer, o singura trecere pe orizontala poate inlatura date de pe ecranul aflat pe ochelari. Fujitsu va oferi noua tehnologie fabricilor si altor medii de lucru manuale ce pot fi avantajate in utilizarea acestora.

Un reprezentat al Fujitsu a declarat ca manusile isi pot gasi locul si in spatiul comercial de consum. Cum Google produce dispozitive ca Glass, Fujitsu produce kituri pentru industrie unde pot fi folosite imediat.

Manusile inteligente de la Fujitsu nu vor ajunge sa fie folosite pana in 2015 dar solutiile software ce stau la baza utilizarii acestora sunt deja folosite pe telefoane si tablete in fabricile din Japonia.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.