Media player-ul 4K Ultra HD de la Sony, disponibil pe piata din SUA

Incepand de astazi, media player-ul Sony FMP-X1 poate fi comandat online in SUA pentru 699,99 de dolari (aproximativ 2.400 lei), acesta putand fi gasit si in rafturi incepand cu data de 15 a acestei luni.

Expus pentru prima data la CES, media player-ul este compatibil cu televizoarele 4K de la Sony si vine la pachet cu 10 filme 4K.

Cu toate acestea, pretul media player-ului si ofertele relativ scazute de canale TV 4K pot impiedica adoptarea aceste noi tehnologii, la fel si lipsa materialelor 4K.

Raspunsul celor de la Sony pentru aceasta problema, pe langa includerea celor 10 filme in pachet, este serciviul de continut 4K Video Unlimited, dar care se afla inca in faza de proiect.

Anuntat anul trecut, acest serviciu va functiona pe baza de cerere si va contine doar materiale 4K, cum ar fi filme si episoane din seriale TV, disponibile 24 de ore pentru a fi inchiriate sau cumparate.

Cei de la Mashable au mai anuntat ca toti cei care au achizitionat deja televizorul 4K Ultra HD Sony X900A vor beneficia de o reducere de 200 de dolari si de posibilitatea de a verifica compatibilitatea acestuia cu continutul multimedia 4K.

Inca nu se cunoaste data si pretul la care media player-ul Sony va fi disponibil in celelalte regiuni ale lumii.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus