Free cookie consent management tool by TermsFeed

În ultimii ani, Meizu a încercat să țină pasul sau să depășească Xiaomi. Încetul cu încetul, compania și-a extins linia de produse pe mai multe piețe din lume. Meizu a intrat recent în India dar și pe alte piețe Asiatice iar asta a ajutat la vânzările companiei.

Astăzi, Meizu a anunțat că, pentru prima dată, vânzările lunare ale companiei au atins 2,89 milioane de unități. Acesta este un nou record pentru compania care anul trecut a reușit să atingă 1 milion de unități vândute pe o perioadă de 30 de zile iar acesta anunț făcut recent este destul de impresionant. Cu toate acestea, Meizu nu este nici măcar aproape de Xiaomi dar arată faptul că extinderea companiei este destul de agresivă.

Potrivit mai multor informații, Meizu a reușit să vândă 8,9 milioane de unități în prima jumătate a acestui an. La această rată de vânzări, Meizu ar putea vinde foarte ușor dublul dispozitivelor vândute în prima jumătate a anului. Meizu a lansat deja dispozitivele programate pentru acest an (ca de exemplu Meizu M2 Note și Meizu M2) așa că suntem curioși să aflăm cu ce va influența compania vânzările viitoare.

Un smartphone ce prezintă interes ar fi mult zvonitul model high-end cea va putea folosi noul cip Samsung Exynos 7422 dar se zvonește și despre faptul că prețul acestuia va fi puțin piperat așa că incă nu suntem siguri de planurile companiei.

Cu toate aceste motive, se pare că Maizu va încerca să ofere clienților săi o nouă imagine de companie cu un nou logo în săptămânile ce urmează. Cele mai recente informații apărute în presă au prezentat un nou logo (posibil pe care îl va folosi) dar și alte detalii despre nou dispozitiv menționat mai sus.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.