Microsoft a lansat un program de test al Skype pentru iOS

Skype iOS

Microsoft a deschis un program de test pentru Skype, in special pentru utilizatorii Skype ce folosesc dispozitive ce ruleaza iOS. Compania este pregatita sa atraga vizitatorii pentru testarea aplicatiilor sale indiferent de platforma fie aceasta Android, Windows Phone sau iOS.

Skype este o platforma critica pentru Microsoft, este disponibila pentru mai multe platforme iar compania este foarte increzatoare cand vorbeste de acest subiect.

Acum, echipa de dezvoltare a Skype cauta “utilizatori entuziasmati” ce doresc sa se inscrie in programul de dinainte de lansare si sa ofere companiei feedback pentru versiunile viitoare al Skype pentru iOS. Tot ce trebuie acestia sa faca este sa detina un dispozitiv iOS de la versiunea 7 sau mai mare. Participantii trebuie sa aiba varsta de minim 18 ani si, nimic surprinzator, locurile participantilor sunt limitate.

Ce noutati va aduce Microsoft pentru Skype? Ne putem astepta la un nou dialer si un “chat picker” ceea ce ar face conversatiile mai usoare si mai rapide. Skype va sugera contactele existente in timp ce cautati o persoana cu care doriti sa vorbiti.

      

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus