O noua versiune a aplicatiei Facebook, plus serviciul de mesagerie video Skype pentru Windows 7 sunt in faza de testare, conform oficialilor Microsoft.

windows phone facebook

Microsoft cauta testeri beta pentru versiunea noua oficiala a aplicatiei Facebook pentru telefoanele cu sistem de operare Windows 8, aplicatie care a fost creata in parteneriat cu cei de la Facebook.

Oficialii companiei au anuntat pe bloguri pe data de 30 aprilie ca se cauta testeri pentru noua versiune a aplicatiei Facebook. Aceasta aplicatie beta nu este disponibila via Windows Store. In schimb, aceasta poate fi descarcata folosind urmatorul link.

Conform postarilor de pe blog, versiunea noua a aplicatiei Facebook „beneficiaza de o schimbare de design” si va include o serie de caracteristici „foarte cerute”, incluzand suport pentru fotografii, distribuirea postarilor si cronologie. Microsoft le cere utilizatorilor sa trimita erorile pe care le descopera si lista cu caracteristici pe care si le doresc pentru noua versiune a aplicatiei accesand meniul Setari > Despre.

Tom Warren de la The Verge noteaza faptul ca varianta imbunatatita a Facebook pentru Windows 8 seamana mai mult din punct de vedere al navigatiei cu variantele pentru iOS si Android decat varianta curenta pentru smartphone-urile care ruleaza Windows-ul.

Microsoft a pastrat inca varianta dezvoltata pentru dispozitivele Windows (varianta 4.2.1), permitind instalarea ambelor varinate pe telefoanele utilizatorilor.

Inca nu se cunoaste data la care noua vesiune Facebook pentru telefoanele Windows 8 va fi disponibila.

Cei de la Microsoft sunt prinsi cu lansarea altei aplicatii, aplicatie conceputa pentru ai incuraja pe utiliztaorii de Android sa-si schimbe sistemul de operare.

Ca tot a venit vorba despre lansarea de aplicatii, echipa Skype a anuntat astazi ca va lansa o previzualizare a variantei Skype pentru Windows 7 si a variantei pentru Outlook.com. Varianta pentru Windows 8 va fi si ea disponibila in cel mai scurt timp, spun oficialii.

Utilizatorii serviciul de mesagerie video Skype pot inregistra un mesaj video pe care sa-l trimita altor utilizatori, acestia urmand sa vada inregistrarea video atunci cand sunt din nou online.

Pentru a avea acces la previzualizarea Skype Video Messaging, utilzatorii trebuie sa aiba ultima vesiune Skype pentru desktop-uri. Aceasta caracteristica necesita Flash. Skype pentru Windows 8 si pentru telefoanele care ruleaza sistemul de operare Windows pot primi si viziona astfel de mesaje video, insa nu le pot inregistra. Aceasta caracteristica va fi „disponibila curand”, aflam astazi dintr-o postare.

Microsoft a anuntat previzualizari ale Skype Video Messaging pentru utilizatorii Mac, iPhone, iPad si Android inca de la jumatatea lunii februarie.

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.