Microsoft a dus lucrurile la un cu totul si cu totul alt nivel, si a facut-o intr-o maniera destul de agresiva. Cu doar trei zile in urma oferea 250 dolari credit in Microsoft Store in schimbul smartphone-urilor si taletelor folosite. Acum acest lucru pare doar o avampremiera a ceea ce avea sa urmeze. Cei de la Microsoft au deja o noua oferta: schimba iPhone 4, iPhone 4s sau Samsung SII folosite pe Nokia Lumia 1020 sau Lumia 1520 noi.

Suna prea bine ca sa fie adevarat, nu? Si noi am crezut la fel, de aceea am facut ceva cercetari. Oferta este valabila pentru oricine locuieste in SUA sau Perto Rico. Tot ce trebuie sa faca cei interesati este sa mearga la un magazin Microsoft. O conditie pentru a putea profita de oferta este existenta unui contract cu AT&T sau disponibilitatea de a semna un pe 2 ani cu Ma Bell. De asemenea, telefonul trebuie sa fie functional si trebuie predat cu toate accesoriile, inclusiv incarcatorul, originale.

Ofera pare a fi una destul de avantajoasa, sa speram acum ca Microsoft va lansa si altele la fel de avantajoase, la care sa aiba acces si utilizatorii din Europa.

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.