Microsoft va lansa Lumia 650 pe 1 Februarie

Microsoft Lumia 650

Se pare că Microsoft Lumia 650 se va lansa oficial în curând. Mai multe surse din presă au confirmat că Luni, 1 Februarie, Microsoft va prezenta detaliile noului dispozitiv, inclusiv prețul și disponibilitatea, prin intermediul blogului oficial.

Microsoft nu și-a anunțat încă planurile referitoare la evenimentul MWC 2016 așa că nu este o surpriză să aflăm că noul smartphone va fi lansat prin intermediul unui articol pe site-ul oficial, mai ales că acesta nu este un dispozitiv de top ci unul de nivel mediu.

Specificațiile telefonului, neoficiale, includ un ecran cu diagonala de 5 inci și o rezoluție HD, procesor Snapdragon 210 sau 212, 1GB capacitate a memoriei RAM, 8GB spațiu intern de stocare extensibil, cameră foto principală cu un senzor de 8MP și secundară cu un senzor de 5MP totul alături de Windows 10 Mobile.

Acest nou terminal reprezintă o alternativă mai ieftină pentru iubitorii sistemului de operare Windows 10 Mobile ce nu își permit un smartphone de top ca Lumia 950 sau Lumia 950 XL lansate nu de mult timp.

            

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus