Windows Phone Store si Windows Store vor fi curand unul singur daca ne luam dupa ultimele zvonuri de pe web. Citand o sursa anonima care are informatii despre o intalnire interna a companiei, The Verge a sustinut ca Terry Myerson, seful grupului sistemelor de operare, a confirmat ca Microsoft va combina cele doua servicii de aplicatii.

Strategia nu este surprinzatoare, Microsft a declarat anterior ca doreste o platforma comuna pentru ambele sisteme de operare.

„Ar trebui sa avem un singur set de API-uri pentru toate dispozitivele ce le producem. […] Si toate aplicatiile oferite utilizatorilor sa fie disponibile pentru toate dispozitivele noastre,” Terry Myerson.

Ne putem astepta sa vedem cele doua servicii de aplicatii unificate intr-unul singur, se pare ca acest lucru va fi disponibil la urmatoarea actualizare a Windows si Windows Phone. Presupunem ca la urmatorul update pentru Windows Phone 8.1 si Windows 8.1 ce se vor lansa in primavara anului viitor.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.