Mio lansează noile GPS-uri Spirit 8500, 8670 și 8670 Truck cu ecrane de 6,2 inci

Mio Spirit 8500

Mio a lansat pe piață trei noi modele GPS din familia de produse Spirit. Noile unități de navigație GPS Spirit 8500 FEU, Spirit 8670 FEU și Spirit 8670 Truck FEU beneficiază de actualizări pe viață pentru hărți, în limita a patru actualizări în fiecare an.

“Noua gamă de dispozitive GPS răspunde nevoilor şoferilor deoarece oferă funcţionalităţi diverse de la asistenţă în găsirea unui loc de parcare, până la informaţii din trafic în timp real. Sunt dispozitive uşor de utilizat şi sunt de un real ajutor, inclusiv pentru şoferii de camioane”

— a declarat Cosmin Dobranis, Country Director Mio pentru România şi Ungaria.

Noile unități GPS au un ecran panoramic tactil iar modelele 8670 dispun și de conectivitate Bluetooth și de sistemul TMC care poate ajuta șoferii să evite întârzierile și blocajele din trafic.

Modelul Mio Spirit 8670 Truck este optimizat pentru a fi folosit pe vehiculele mai mari, acesta oferă calea cea mai sigură și cea mai eficientă până la destinație. Rutele sunt calculate pe baza destinațiilor individuale (dimensiunile autovehiculului, greutatea, sarcina sau tipul) iar astfel șoferii pt evita întoarcerile dificile, tunelele sau alte drumuri cu acces restricționat.

Unitățile proaspăt lansate folosesc funcția IQ Routes care folosește o bază de date cu informații preluate de la milioane de şoferi pentru a optimiza ruta calculată, astfel încât utilizatorii să călătorească mai rapid şi mai eficient în orice moment al zilei dar și modul LearnMe Pro care este capabil să monitorizeze şi să reţină stilul de condus al utilizatorului, oferind rute personalizate.

Noua gamă de dispozitive de navigaţie prin GPS, Mio Spirit 2016, este disponibilă pe piaţa din România la preţuri care încep de la 699 lei. Pentru mai multe informaţii despre specificaţiile tuturor modelelor accesaţi site-ul mio.com.

         

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus