MSI a anuntat recent noile sale modele de PC-uri All In One, AE222/G si AE201, ce vor avea ecrane de 21.5 inch si procesoare Intel Haswell i3/i5. Ambele modele au un design elegant a familiei de produse MSI AIO din seria AE, specificatiile hardware sunt imbunatatite dramatic. Pentru a oferi o mai buna experienta utilizatorului, seria AE utilizeaza un display FullHD si tehnologii ca „Flicker-Free” si „Less-Blue Light” oferind astfel o mai buna protectie pentru ochi.

Ambele PC-uri, AE222/G si AE201, vin preinstalate du sistemul de operare Windows 8.1, cea mai recenta versiune a sistemului de operare.

Tehnologia Flicker-Free
Pentru a oferi utilizatorilor un sistem desktop optimizat, MSI insista pe cele mai bune tehnologii in ecranele anti-stralucire in produsele All In One. Aceasta tehnologie este suportata si de modelele fara touchscreen. Pentru birourile cu multa influenta de stralucire, magazine de specialitate mult iluminate, noua tehnologia anti-stralucrie protejeaza ochii utilizatorului de reflectiile provenite de la monitor.

AE222 si AE201 folosesc si Blue Light Control Technology, un sistem capabil sa reduca lumina albastra emisa de ecran. Potrivit testelor TÜV, sistemul poate reduce lumina albastra pana la 75% fapt ce reduce drastic probabilitatea de iritatie/durere a ochilor.

Noile PC-uri lansate de MSI folosesc procesoare din familia Intel Haswell, au suficiente porturi USB 3.0 ce suporta tehnologia Super Charge, Sound Blaster Cinema si software Display Adjusting Scena Max.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.