MTV va gazdui cel mai mare festival online de muzica

MTV, parte a grupului Viacom Inc alaturi de VH1 si CMT, va gazdui “Live Music Day Festival“, cel mai mare eveniment de acest fel care va fi difuzat exclusiv online.

Concertul virtual care va dura 24 de ore, va incepe pe 19 iunie la ora 19 EDT. La acest eveniment vor participa peste 50 de trupe si artisti rock, indie, pop, R&B si folk. Printre capetele de afis se numara Hanson, Atlas Genius, Labrinth, Langhorne Slim si Kate Nash.

Spectacolele, ca de altfel si Gala Premiilor O Music, vor fi transmise live, exclusiv online, din sediile MTV din New York, Nashville si Los Angeles. Tobosarul trupei Roots va canta la tobe intr-un maraton – “drum-a-thon” – de 24 de ore.

Intreg show-ul poate fi urmarit live, exclusiv online, pe calculatoare, tablete si smartphone-uri, cei interesati avand la dispozitie si optiunea de a selecta doar momentele pe care doresc sa le vizioneze.

Printre nominalizatii premiilor O Music se numara si Frank Ocean si trupa Beck, fiecare cu cate doua nominalizari.

In 2011, in Las Vegas, rapperul Chiddy a intrat de doua ori in Cartea Recodurilor pentru „cel mai lung rap freestyle” si „cel mai lung maraton de rap”, dupa mai bine de 9 ore de spectacol.

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus