Free cookie consent management tool by TermsFeed

Noul router DIR-880L SmartBeam AC1900 Gigabit Cloud se remarca prin viteza de procesare a datelor si interfata de utilizator web-based, imbunatatita pentru operarea touch screen

D-Link prezinta noul model de top din gama de routere 11ac. Cu noul DIR-880L SmartBeamTM AC1900 Gigabit Cloud derularea intarziata a filmelor si timpul indelungat de incarcare apartin trecutului. Noul dispozitiv este completat de tehnologia Dualband si de cele trei antene externe si inregistreaza o latime de banda wireless combinata de pana la 1.900 Mbps. Astfel, utilizatorii au parte de o experienta mult mai interactiva atunci cand navigheaza pe internet, comparativ cu utilizarea unui alt dispozitiv cu acces la Internet, fie un smart TV, consola de jocuri, laptop sau smartphone.

Noul hub dedicat retelei pentru acasa transmite, de asemenea, un semnal optim in zone dificile datorita tehnologiei incorporate beamforming, in vreme ce functia de directionare a benzii (band steering) ii permite sa echilibreze eficient sarcina intre cele doua benzi. Noua interfata de utilizator web-based este optimizata pentru a permite operarea touch screen, ghidand utilizatorii prin meniu intr-o maniera rapida si intuitiva. De asemenea, este posibil sa operati si sa gestionati cu usurinta routerul cloud folosind portalul mydlink. Dispozitivul DIR-880L este disponibil in Romania incepand cu luna iunie.

Conexiune de mare viteza acasa prin orice dispozitiv
D-Link a introdus pe piata anul trecut patru dispozitive router, iar acum isi extinde gama de produse cu un noul model de top. DIR-880L pune la dispozitie o latime de banda suficienta pentru a va putea bucura de toate activitatile preferate, indiferent daca descarcati fisiere de mari dimensiuni de pe Internet, testati cele mai recente jocuri sau comunicati cu rudele prin Skype. Routerul transmite date folosind ambele benzi de 2.4 GHz si 5 GHz, in vreme ce functia de directionare a benzii asigura un echilibru optim al sarcinii. Drept urmare, clientii Wi-Fi cu capacitate dual-band vor fi transferati catre banda de 5 GHz mai putin utilizata, in cazul in care conexiunea realizata prin cea de 2.4 GHz este limitata. in acelasi timp, aceasta caracteristica previne supraaglomerarea benzii de 2.4 GHz.

Mai mult, tehnologia AC Smartbeam™ ajuta ca sursele care cauzeaza interferente pentru semnalul Wi-Fi, precum peretii din beton sau microundele, sa fie evitate. Trei antene externe transmit semnalul Wi-Fi catre orice locatie acolo unde este necesar, acest lucru functionand foarte bine pentru banda de 5 GHz. Daca doriti sa utilizati cabluri, cele patru porturi Gigabit Lan va pun la dispozitie numeroase optiuni de conectare pentru dispozitivele fixe, precum PC-uri sau imprimante. in acest caz, capacitatea de operare full-duplex permite transmiterea de date in paralel, intre dispozitive in ambele directii. Motorul QoS imbunatateste partajarea accesului la Internet pentru toti utilizatorii retelei. Acesta stabileste aplicatiile in functie de prioritate, oferind astfel o utilizare ideala.

Hubul de retea ideal pentru acasa: Acces sigur la date, chiar si atunci cand sunteti in miscare
Nu aveti nevoie de cunostinte tehnice speciale pentru a monta si instala noul router cloud. Aplicatia QRS Mobile detecteaza automat routerul in retea si ofera instructiuni clare de configurare cu ajutorul unei tablete sau smartphone. Utilizatorii pot accesa programul Setup Wizard cu orice browser. Acesta a fost optimizat pentru operare pe tableta si prezinta o interfata moderna de utilizator. Mai mult, utilizatorii pot supraveghea reteaua in orice moment prin intermediul portalului mydlink si aplicatiei mydlink Lite. Aceste functii permit parintilor sa urmareasca activitatea online a copiilor, sa restrictioneze accesul la Internet in anumite momente ale zilei sau sa blocheze site-uri inadecvate pentru copii.

De asemenea, routerul face posibila crearea unei „guest zone” in reteaua wireless, ce ofera unui invitat acces doar la Internet, fara a-i permite accesul la alte date si dispozitive. Doua porturi USB ofera utilizatorilor din retea acces la o imprimanta conectata la router sau dispozitive de stocare de tip USB. Aplicatia mydlink SharePort permite transferarea rapida si in siguranta a intregii arhive media pe un dispozitiv Apple sau Android. in acest fel, puteti accesa toate melodiile preferate in orice moment, chiar si atunci cand sunteti in miscare. Mai mult, functia Quick VPN permite criptarea accesului la distanta pentru a va asigura ca reteaua este „impermeabila”.

SmartBeamTM AC1900 Gigabit Cloud Router – Principalele caracteristici pe scurt

 • Tehnologie Wi-Fi 802.11ac cu pana la 1.300 Mbps transfer de date
 • 802.11n cu o viteza de pana la 600 Mbps (256 QAM) prin intermediul benzii 2.4 GHz va fi posibil in viitor cu un adaptor adecvat
 • Suport pentru 802.11a/b/g/n, utilizarea eficienta a spectrului radio (airtime fairness) face posibil ca mai multi clienti sa existe pe aceeasi banda de frecventa cu viteze wireless diferite
 • Tehnologia AC SmartBeam pentru transfer optim de date si disponibilitate
 • Functia de directionare a benzii asigura utilizarea optima a celor doua benzi
 • Instalare rapida datorita aplicatie D-Link QRS Mobile
 • Gestionare si monitorizare utilizand portalul mydlink si aplicatia mydlink™ SharePort pentru Apple iOS si Android
 • Instalarea de zone „guest” wireless pentru invitati
 • Siguranta retelei wireless prin WPA/WPA2 si WPS
 • Patru porturi Gigabit LAN si un port Gigabit WAN
 • Un port USB 3.0 si un port USB 2.0 pentru imprimanta si dispozitive de stocare
Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.