Conform unor surse, PhoneArena ne ofera informatii legitime despre specificatiile viitorului phablet LG G3, varful de gama al companiei ce se va lansa in acest an.

Se pare ca Lg G3 va folosi un ecran QuadHD cu diagonala de 5.5 inch, asta insemnand ca ruleaza o rezolutie de 2560×1440 pixeli (oferind o densitate a pixelilor de 534 ppi); probabil acesta este tipul de display prezentat de LG in luna August a anului trecut. LG G3 va avea ecranul cu cea mai mare densitate a pixelilor de pe piata, cel putin daca noul G3 se va lansa inainte de Oppo Find 7.

Conform sursei citate de PhoneArena, G3 va oferi functii avansate de personalizare, nu se cunoaste inca cat dintre aceste functii sunt reprezentate de Google Now sau cate dintre acestea folosesc solutii proprii ale LG. Printre aceste functii se numara optiuni pentru un asistent personal, memento-uri bazate pe locatie, organizare calendar, alerte pentru trafic si afisarea inteligenta de recomandari bazate pe locatie, toate acestea suna destul de familiar cu Google Now.

Se pare ca solutiile software incluse in dispozitiv se vor adapta incontinuu si vor invata de la tiparele de utilizare pentru a putea oferi informatii personalizate. Interfata cu utilizatorul se va adapta oarecum si se va schimba dupa nevoia fiecarui utilizator iar asta suna familiar cu Aviate; G3 ar putea oferi idei ajutatoare pentru o mai mare productivitate. Din pacate, sursele citate de publicatie nu au oferit mai multe informatii despre toate functiile si optiunile dispozitivului.

O data de lansare posibila nu este nici aceasta cunoscuta dar zvonurile vorbesc despre luna Mai, oricum, asa mult nu mai este iar cu cat ne apropiem de data de lansare cu atat mai multe informatii vor apare in presa.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.