Pregatiti-va pentru mai multe phableturi de la Samsung. „Samsung Electronics a fost lider pe piata telefoanelor cu ecran mare incepand cu Galaxy Note in 2011” conform Directorului Executiv al Samsung Hyunjoon Kim. In aces an, compania se va axa mai mult pe telefoane cu ecrane mari, in categoria de cinci-sase inch. Samsung va imbunatati functiile S-Pen dar si ferestrele multiple. Ne putem astepta la ecrane diferentiate ale produselor de linie.

In cazul tabletelor, Samsung se axeaza, potrivit directorului executiv, pe producerea de dispozitive de inalta calitate pentru utilizatorii business. In acest an ar trebui sa vedem tablete cu ecrane mari de la Samsung alaturi de „tablete cu rezolutii mari ca o noua categorie„. Acestea vor fi modelele bazate pe linia de produse Galaxy Tab dar este la fel de posibil sa vina cu modificari.

La inceputul anului, la CES, Samsung a anuntat cateva noi tablete programate pentru acest an aducand rezolutii inalte pe diferite dimensiuni, specificatiile tehnice pentru linia de produse din Las Vegas sunt de ultima generatie, toate tabletele folosesc mai mult sau mai putin aceeasi configuratie puternica.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.