Un screenshot al aplicației CPU-Z ne poate oferi informații despre viitorul phablet Galaxy Note 6 de la Samsung. Imaginea a fost trimisă publicației PhoneArena de către un așa zis angajat al Samsung. Potrivit acestui screenshot, viitorul Note 6 are numele de model SM-N930.

Specificațiile ar putea include un ecran cu diagonala de 5,77 inci ce poate afișa o rezoluție QHD de 1440×2560 pixeli alături de nu mai puțin de 6GB capacitate a memoriei RAM, 32GB spațiu intern de stocare dar și cipsetul Exynos 8890 produs de Samsung.

Sursa citată de PhoneArena susține că phabletul va avea un design similar cu cel folosit de Samsung pentru modelele Galaxy S7 și Galaxy Note 5. Bateria inclusă va avea o capacitate de 3700mAh alături de o certificare IP68 ce oferă phabletului rezistență la apă și praf. Sistemul de operare folosit este Android 6.0 Marshmallow dar este posibil ca Samsung să includă Android N. Conform sursei citate, Samsung și Google discută pentru a afla dacă asta este posibil.

Mai jos aveți imaginea trimisă de sursa menționată în articol.

CPU-Z Galaxy Note 6
CPU-Z Galaxy Note 6

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.