A început un nou an iar zvonurile încep să apară în presă iar G5 de la LG nu face excepție de la această regulă. Următorul smartphone premium de la LG a mai fost subiectul zvonurilor și se spune că acesta ar putea fi lansat în cadrul evenimentului MWC 2016.

Printre specificații, telefonul va avea un ecran cu diagonala de 5,3 inci Quad HD, procesor Snapdragon 820, carcasă din metal, port infraroșu, sloturi pentru SIM și card microSD, port USB Type-C și 3GB capacitate a memoriei RAM.

Potrivit mai multor surse citate de presa internațională, LG G5 va avea și un ecran secundar cu rezoluția de 160×1040 pixeli (la fel cum are și LG V10) iar acesta va afișa alertele și notificările.

Alte informații mai includ o cameră foto cu un senzor de 20MP wide-angle ce poate face captură la 135 de grade cu o configurație cu lentile duale și probabil două blițuri LED și un laser poziționat în interior între cele două lentile. Aceasta va mai folosi și un senzor RGB ce va ajuta la o recunoaștere mai bună și autofocus iar camera secundară va avea un senzor de 8MP, la fel ca și LG G4.

Bateria telefonului va avea capacitatea de 2800mAh, mai mică față de cea de 3000mAh folosită pe LG G4. Zvonurile nu includ și informații despre preț și disponibilitate dar vom reveni odată ce vom avea mai multe informații.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.