Se zvonește de ceva timp despre faptul că Xiaomi se pregătește să lanseze un nou smartphone pe piața locală din china. Xiaomi Mi 5C este o variantă mai ieftină pentru modelul de top Xiaomi Mi5, model ce a fost lansar în cadrul MWC 2016 ce a avut loc în luna Februarie. Compania a lansat luna trecută și modelul Mi 4C, model ce este o variantă mai accesibilă pentru Mi 4.

Toate zvonurile recente sugerau faptul că Xiaomi va lana un nou dispozitiv undeva în jurul datei de 6 Decembrie dar asta nu s-a întâmplat. Dispozitivul a fost listat în oferta retailerului TMall dar acesta nu a oferit nici o informație referitoare la designul viitorului dispozitiv.

La nivel de specificații tehnice, Xiaomi Mi 5C ar putea avea un ecran cu diagonala de 5,15 inci capabil să afișeze o rezoluție FullHD alături de un procesor quad-core ce rulează la o frecvență de 2,2GHz, 3GB capacitate a memoriei RAM și 32GB spațiu intern de stocare. Ne putem aștepta să fie lansată și o variantă mai puternică cu 4GB memorie RAM și 64GB spațiu de stocare.

Așa cum putem observa și la alte telefoane ale companiei, probabil nici acesta nu va avea un slot pentru un card microSD dar ar putea fi primul dispozitiv din portofoliul companiei care are putea rula MIUI, o versiune personalizată pentru Android 7.0 Nougat.

Probabil Xiaomi va lansa telefonul în curând așa că va fi nevoie să așteptăm informațiile oficiale pentru a afla mai multe.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.