Noile casti de la Muzik permit utilizatorilor, printr-o simpla apasare a unui buton, sa distribuie pe Facebook si Twitter ce asculta in acel moment.

Noile casti inteligente, care se vor vinde la pretul de 299 de dolari, au patru butoane plasate pe casca dreapta cu ajutorul carora utilizatorul poate controla nu numai distributia pieselor pe Facebook si Twitter, dar si crearea unu playlist. Al patrulea buton de pe casca porneste o aplicatie pentru iPhone si Android™ care intregistreaza preferintele muzicale ale utilizatoriului.

Gama de casti Muzik include o pereche de casti wireless care combina, intr-un design simplu, sunetul de inalta fidelitate cu butoanele senzitive. Compania producatoare sustine ca acestea sunt primele casti din lume care ofera utilizatorului posibilitatea de a distribui pe Facebook si Twitter piesele ascultate sau de a „trimite instant o piesa oriunde in lume”.

„In timp ce lumea muzicala a avut parte de propriile provocari, progresele tehnologice au creat, de asemenea, o lume a oportunitatilor, pe care Muzik le foloseste pentru a crea o noua categorie”, a declarat fondatorul companiei. „Castile nu vor mai fi niciodata folosite doar pentru a asculta muzica si pentru a vorbi la telefon – castile noastre vor imbunatati felul in care descoperim, distribuim, ascultam si traim muzica.”

Compania planuieste sa inceapa colaborarea cu comunitatea dezvoltatorilor pentru a crea mai multe aplicatii care sa potenteze capacitatea castilor inteligente de distribuire a muzicii.

Castile, care vor fi disponibile in alb si negru, functioneaza prin trimitera unui mesaj la un smartphone prin intermeniul unui Bluetooth.

Pentru a posta un cantec pe Facebook, utilizatorul va apasa butonul din fata, pentru Twitter, butonul din spatele difuzorului, pentru a alcatui un playlist – butonul de sus, iar pentru a salva muzica – butonul din partea de jos a castilor.

Castile vor fi disponibile in al patrulea trimestru al anului.

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.