Nokia 6 a fost dispozitivul care a relansat Nokia pe piața telefoanelor mobile inteligente. Nokia 6 este un dispozitiv interesant care folosește ca sistem de operare Android 7.0 Nougat și a fost lansat exclusiv pentru piața locală din China.

Telefonul a ajuns astăzi pe rafturile magazinelor din China iar vânzările au fost foarte bune. Astăzi a fost prima campanie de vânzare-rapidă a noului Nokia 6 iar retailerii s-au bucurat de vânzări foarte bune. Nu știm câte unități au fost puse la vânzare dar peste un milion de utilizatori și arătat interesul față de noul dispozitiv.

Noul Nokia 6 este un smartphone mid-range care are un ecran FullHD cu diagonala de 5,5 inci și specificații tehnice ce includ un procesor Snapdragon 430, 4GB capacitate a memoriei RAM și 64GB spațiu intern de stocare cu suport pentru un card microSD. Camera foto principală folosește un senzor de 16MP cu bliț LED, camera foto secundară folosește un senzor de 8MP iar bateria are capacitatea de 3000mAh.

Nokia 6 este un smartphone nou comercializat la un preț de aproximativ 245$ și a fost lansat exclusiv pentru piața locală din China dar ar putea oricând fi lansat și pe alte piețe internaționale.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.