Nokia Asha 501 estompeaza linia dintre telefonul mobil clasic si smartphone

Noul telefon Nokia Asha 501 a fost lansat la un eveniment in Delhi, India, dezvaluind o carcasa din policarbonat, un ecran cu touchscreen si un sistem de operare care seamana cu MeeGo.

In timp ce interfata face ca Asha 501 sa arate asemenea unui smartphone pe ecran, problema de fapt este ca acesta continua sa fie un telefon mobil clasic – cu conectivitate 2G si un pret sub 100 de dolari.

Bateria fantastica

Unul dintre beneficiile unui telefon mobil clasic este durata de viata a bateriei, iar noul Asha 501 nu face nota discordanta in aceasta privinta, Nokia pretinzand o durata de viata de 47 de zile in standby si de 17 ore de convorbire – un lucru la care smartphone-urile de azi doar viseaza.

In adevaratul stil Nokia, Asha 501 va fi disponibil intr-o gama variata de nuante si are un ecran QVGA de 3 inci, o camera de 3,2MP, 4GB memorie, o greutate de 98g si urmatoarele dimensiuni: 99,2 x 58 x 12,1mm.

Nokia Asha 501

Daca pretul mic al mult asteptatul Nokia Asha 501 va incanta, atunci trebuie sa stiti ca acest nou model va aparea in magazin in luna iunie, in mai bine de 90 de tari.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus