Free cookie consent management tool by TermsFeed

Nokia inchide cel mai mare magazin din lume, in Shanghai.  Nokia a confrimat ca operatorii de telefonie locali vor veni sa isi prezinte ofertele in magazin.

supermagazinul nokia din shanghai

„Nokia se axeaza pe cresterea prezentei sale in magazinele retail sau vanzatori terti ai dispozitivelor sale mai mult decat in magazinele fizice. Suntem desigur intr-o continua dezvoltare a prezentei noastre online. Cu acestea in minte, magazinul nostru din Shanghai a fost inchis pe 31 Martie” declara purtatorul de cuvant Brett Yound catre ZDNet.

Vestile inchiderii super-magazinului au iesit la suprafata in aceasta saptamana dupa ce o publicatie locala a declarat ca Nokia merge in retragere privind magazinele fizice din Europa si SUA. Anul trecut a facut acelasi lucru si in Rusia, potrivit Pravda.ru.

Nokia isi reduce proprietatile, a terminat recent vanzarea cartierului sau central din Espo, Finlanda.

In contrast, Apple isi extinde prezenta in China si acum are trei magazine in Shanghai, trei in Beijing ca si cate unul in Chengdu si Shenzen.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.