Compania Nokia va anunta lansarea a sase noi dispozitive la evenimentul Nokia World, care va avea loc pe 22 octombrie, in Abu Dhabi.

Oficialii companiei au confirmat astazi data la care va avea loc evenimentul in discutie, eveniment care anterior a avut loc la Londra, locatia aleasa fiind de data aceasta una mai exotica, din Emiratele Arabe Unite.

Ceea ce insa intereseaza cel mai tare este insa programul acestui eveniment. The Verge citand o serie de surse afirma ca Nokia va lansa sase noi dispozitive, printre care doua din linia Lumia si unul „destul de special”.

Pana la aceasta ora, in presa au aparut imagini cu cele doua dispozitive Lumia, Nokia Lumia 1520, un Windows Phone de 6 inci, si Nokia Lumia 2520, o tableta Windows RT.

In ceea ce priveste celelalte gadget-uri, credem ca fac parte din linia Asha, compania incercand astfel sa isi extinda si sa isi innoiasca linia de dispozitive lower-end.

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.