Nokia relansează legendarul telefon Nokia 3310 în cadrul conferinței de presă organizată la MWC 2017. Compania a relansat cel mai cunoscut telefon al companiei și i-a adus un plus de culoare păstrând forma bine-cunoscută.

Noul Nokia 3310 are un ecran color, o cameră foto, poate folosi rețelele 2G și oferă utilizatorilor o durată de viață impresionantă a bateriei. Dispozitivul va fi disponibil la nivel global la un preț de doar 49 euro.

Specificațiile tehnice nu impresionează dar să nu uităm că noul 3310 este un feature-phone dezvoltat pentru a aduce la viață legendarul Nokia 3310 cu care ne-am întâlnit cu toții în trecut.

Nokia 3310 are un ecran color cu diagonala de 2,4 inci QVGA, o baterie cu capacitatea de 1200mAh, funcție Radio FM, 16MP memorie internă, slot pentru un card microSD cu capacitatea maximă de 32GB, o cameră foto principală de 2Mp cu bliț LED, player MP3 și port audio de 3,5mm. Noul dispozitiv are un port microUSB, conexiune Bluetooth 3.0 cu SLAM și rulează sistemul Nokia Series 30+.

Conform companiei, bateria este capabilă să ofere utilizatorului până la 22 de ore de convorbiri, 51 de ore pentru redarea MP3, 39 de ore de ascultat radio și 31 de zile în modul stand-by. Dispozitivul poate fi folosit doar pe rețelele 2G în benzile de 900MHz și 1800MHz.

Noul Nokia 3310 va fi disponibil în mai multe opțiuni de culoare: roșu, albastru, galben și gri iar prețul recomandat de vânzare este de 49 euro.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.