Nokia va lansa HERE Maps pentru iOS la inceputul anului viitor

nokia here android

Noua aplicatie de navigatie HERE de la Nokia va ajunge si pe iOS la inceputul anului viitor, potrivit companiei intr-o postare pe blog ce a anuntat si o lansare oficiala pentru Android. HERE va intra pe segmentul de piata ocupat deja de Apple Maps, Google Maps dar si alte solutii de navigare ca Garmin si TomTom.

Nokia spune ca decizia de a aduce aplicatia pe platforma mobile de la Apple este un rezultat al interesului mare pentru versiunea iOS urmata de o versiune beta de test pentru Android.

Ca urmare a parerilor pozitive primite pentru aplicatia HERE pentru Android, multe persoane si-au exprimat interesul pentru o versiune pentru iOS. Apreciem acest interes dar si cererea. Echipa de dezvoltare a versiunii iOS lucreaza din greu si planuim o lansare oficiala a HERE pentru iOS la pentru inceputul anului 2015.

Aplicatia HERE s-a lansat prima data in anul 2012 dar a fost inlaturata din App Store la sfarsitul anului 2013 datorita incompatibilitatii cu iOS 7. Un articol recent publicat de Wall Street Journal sustine ca Nokia se afla in ultimele etape de dezvoltare a unei noi versiuni pentru aplicatia iOS si se va lansa la sfarsitul acestui an dar se pare ca aceasta lansare a fost amanata putin.

         

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus