Zvonurile despre Nokia Normandy se incing destul de mult si este posibil ca acest nou smartphone sa fie primul dintr-o serie de telefoane Android produse de companie. Phone Arena a publicat informatii noi alaturi de Artesyn Technologies ce spun ca producatorul finlandez de telefoane va lansa mai multe dispozitive Android in acest an incluzand si modele de top.

Se presupune ca noile telefoane de la Nokia ce folosesc sistemul de operare de la Google vor fi prezentate publicului undeva in lunile Mai-Iunie. Aceleasi surse sustin ca noile telefoane vor fi axate pe mai multe bugete dar nu se cunoaste informatia ca acestea vor avea acces la magazinul de aplicatii Google Play Store.

Echipa de dezvoltare hardware de la Nokia lucreaza la tehnologii ce includ camere foto PureView, microfoane HAAC si ecrane ClearBack. Este posibil ca majoritatea telefoanelor Android lansate de Nokia vor veni ca dispozitive pentru bugete reduse.

Momentan, singurul telefon Android cunoscut creat de Nokia are fi Normandy. Acesta va debuta la MWC 2014. Telefonul nu va avea acces la Play Store, Microsoft planuieste sa incarce telefonul cu aplicatii proprii ca harti Here si Mix Radio alaturi de acces la propriul magazin de aplicatii al Nokia.

Foto: @evleaks

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.