ECS a anuntat astazi noul all-in-one PC V20. Acesta are un display de 19.5 inch cu touchscreen si suport pentru Windows 8.1 ce cantareste doar 3.1Kg. ECS V20 ofera suport wireless pentru tastatura, mouse sau orice alte periferice fara a fi nevoie de cablu.

Ca specificatii, acesta foloseste un SoC dual-core Intel Bay Trail-D J1750 ce ruleaza la o frecventa de 2.41GHz alaturi de o memorie RAM cu capacitatea de 8GB. Spatiul de stocare este oferit de o unitate de stocare de 2.5 inch SATA 2 ce poate sustine pana la cativa terabiti si un slot aditional mSATA.

La nivel de conectivitate, modelul V20 are suport WiFi 802.11b/g/n, Gigabit LAN, optional Bluetooth 4.0, cititor de carduri, 4 porturi USB (dintre care doua USB 3.0). V20 este echipat cu o camera foto frontala HD 720p.

ECS V20 se sutine a fi un all-in-one PC personalizabil oferit la un pret avantajos. Producatorul nu a oferit informatii despre pret.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.