Noul Chromebook de la HP este cel mai mare, cel mai greu si cel mai scump Chromebook disponibil

Compania a intors foaia cu primul sau Chromebook, Chromebook-ul Pavilion 14. In traditionalul stil HP, acest notebook este mare si scump. La 329 dolari este cel mai scump Chromebook de pe piata. Pretul este cu 80 de dolari mai mare decat mai-usorul Chromebook de la Samsung si cu 130 de dolari mai mult decat Acer C7.

Diferenta de pret ofera cumparatorilor un display de 14 inch, chipset x86 mult mai bun decat ARM-ul oferit de Samsung. Toate modelele au 2GB memorie RAM. Procesorul Intel 1.1 GHz, chipsetul Intel Celeron 847 CPU din interiorul HP ofera o rulare mai buna decat chipsetul ARM al Samsung. Dar acesta este un Chromebook, rulati Chrome pe un laptop, nu Photoshop. Chromebookul oferit de Samsung este o oferta mai buna avand in vedere cerintele sistemul Chrome, intr-un pachet mai confortabil si mai ieftin pe cand HP nu ofera acest lucru.

Nu numai ca HP este mai scump, este de remarcat ca si este cu mult mai greu, aproape dublu in greutate decat rivalul oferit de Samsung, chiar si bateria inclusa este mai slaba (ofera o autonomie de 4.2 ore ope cand Samsung dispune de o autonomie de 6.5 ore de functionare.

Este cam greu sa gasim ceva foarte interesant la noul Chromebook oferit de HP, dar are ceva, port Ethernet! Surprinzator….

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus